Slaktar-Stig

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

Min bottenlista - Urgel Pannkaka

Skicka sidan Skriv ut PDF


Tidigare skrev Lars Deskjet en lista över vilka saker han gillar mest. därför tänkte jag skriva en lista över de saker jag ogillar mest.

1 - Uy
Ja, det jäveln skulle jag vilja tvåla till en vacker dag. Han finns alltid där för att göra livet surt för mig, den jäveln.

2 - Leif-Runar
Sadisten och våldsbrukaren Leif-Runar har alltid funnit det roligt att misshandla mig. Om jag kunde skulle jag försvara mig, men han är 15 gånger starkare än mig, så därför får jag alltid finna mig i att få nacken vriden tre varv varje dag.

3 - Kronofogden
En gång varje vecka kommer kronofogden och hämtar allt av värde i min lägenhet, vare sig jag har obetalda räkningar eller ej. Fast vid närmare eftertanke kanske det bara är Uy och Leif-Runar utklädda till kronofogdar.

4 - Den här bloggen
Egentligen ville jag inte skriva för den här jävla bloggen, men Uy och Leif-Runar hotade mig med stryk om jag inte gick med på det.

5 - Jobb
Jag skulle egentligen inte vilja jobba, men jag måste göra det, för att jag ska kunna köpa en massa dyra saker som kronofogden kan hämta (se punkt nummer tre). Har jag inga saker som kronofogden kan hämta så ger han mig ett kok stryk. Därför måste jag jobba, för annars slutar det med att jag åker på stryk.

När jag tänker efter så är Uy, Leif-Runar och hot om stryk inblandade i varje punkt på min lista. De jävlarna!

 

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera