Slaktar-Stig

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

Ny design

Skicka sidan Skriv ut PDF

Uppmärksamma besökare har nog märkt att sidans utseende har förändrats under de senaste dagarna. Detta beror på att sidans administratör, det vill säga jag, har snickrat ihop en ny layout för denna korkade sida. Det har jag gjort för att fira Slaktar-Stigs hemsidas femårsjubileum.
Det var någon gång runt midsommaren 2004 som den första versionen av hemsidan såg dagens ljus, och sedan dess har vissa delar av sidan förändrats, medan vissa aldrig har skilt sig så mycket från ursprungsversionen.

Så här såg den första versionen ut 2004: (lägg märke till att sidans logotyp är gjort i "Paint")

Sommaren 2006 fick sidan en ny design, den som har använts fram tills nu:

Och, om jag har gjort allting rätt, så borde den nuvarande sidan se ut som så häringa:

Allting är inte tip-top ännu, så jag kommer att finjustera sidan allt eftersom. Om ni ser någon del av sidan som inte fungerar som den ska, eller om ni saknar någon avdelning, så är ni varmt välkomna att tala om detta. Antingen genom att ni skickar ett mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den elle om ni skriver i gästboken. Om ni inte tycker något av dessa alternativ är bra kan ni ju alltid skriva ner kritiken på en lapp, knyta fast den i en sten och slänga in genom mitt fönster.

 

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera