Slaktar-Stig

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

Snart är hösten här

Skicka sidan Skriv ut PDF

När hösten kommer brukar jag ibland känna mig lite nere, och det är det säkert fler än jag som gör. Därför tänkte jag komma med lite tips inför hösten, på hur man kan komma på bättre humör när kölden nyper en i häcken.

En sak som alltid får mig på gott humör, oavsett årstid, är att vrida nacken av oliktänkande individer. Så det kan man ju alltid ta och göra när humöret sjunker i samma takt som temperaturen.
Om det inte skulle hjälpa kan man alltid kavla upp ärmarna och ge sig ut i samhället en lördagskväll. Då kan man gå till puben och börja mucka med berusade människor, vilket oftast brukar resultera i ett smaskigt slagsmål. sedan är det bara att svinga sina lurviga, som man brukar säga, fast i andra sammanhang.

Skulle du ändå inte bli på gott humör efter slagsmålet kan du alltid gå in på puben efteråt och ta dig några rejäla groggar och en öl som efterrätt. När du är klar har personerna du slog ner utanför puben börjat vakna, så då kan du gå ut igen och fortsätta slagsmålet. Jag tycker att slagsmålen alltid är lite roligare med lite promille i blodomloppet.

Men om du är en liten klen jävel som inte kan vrida nacken av oliktänkande, slåss, eller supa, då har jag tyvärr inga råd. Du får ta och fråga veklingen Urgel pannkaka om så är fallet. På tal om Urgel Pannkaka, jag slog ner honom för en timme sedan, jag ska se om han har vaknat så jag kan slå ner honom en gång till. ha det bra, så hörs vi! Hälsningar, Leif-Runar.

 

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera