Slaktar-Stig

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

Snart är vintern här...

Skicka sidan Skriv ut PDF

För ett tag sedan skrev Leif-Runar om hur man kunde komma på bättre humör när det blev kallare. Tyvärr så handlade de flesta av Leif-Runars tips om att ge mig stryk. Därför tänkte jag tala om nu hur man kan komma på bättre humör om man inte heter Leif-Runar och består till 94% av muskler.

Se på film
Javisst, när höstmärkret och vinterkylan smyger sig över oss kan man ju hyra en film, grädda några ugnspannkakor och lägga sig i favoritsoffan för att njuta av en mysig film och pannkakor med pannkakssylt till. Mums!

Dricka brännvin
Det tror jag Leif-Runar också hade med på sin lista, men det är så trevligt att till och med veklingar som oss kan ha nöje av fyllans töcken. Se bara till att det är brännvin du dricker, så du inte gör som jag och råkar dricka lacknafta istället. Det var ignen vidare trevlig upplevelse.

Ställ till med dumheter
Det är alltid roligt att jävlas med intet ont anande individer, och speciellt om man har retat sig på dessa under en längre tid. Till exempel så kan man hälla laxermedel i kaffeautomaten på arbetsplatsen, hälla grus i bensintanken på bilarna, eller varför inte bjuda in Hells Angels till grannens 50-årskalas.

Skriva korkade blogginlägg
Att skriva helidiotiska inlägg på en blogg är något jag också brukar roa mig med. Undrar om någon kommer att läsa detta, eller om de raskt klickar sig vidare till en annan sida?

 

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera