Slaktar-Stig

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

Snart är våren här...

Skicka sidan Skriv ut PDF

Eller kanske inte riktigt. Men det är bara 2-3 månader kvar nu, tills snön börjar smälta, fåglarna börjar kvittra och det blir för varmt för att gå ute i vinterkläder, men för kallt för att gå ute i sommarkläder. Om ni undrar varför jag sitter och svamlar om åren trots att den är så långt borta beror det på att vi nästan har fått varmgrader hemma hos mig. I förrgår började temperaturen stiga, och nu är det bara omkring -3 grader ute. Annars har vi haft mellan -20 till -30 ända sedan i julas.

Jag tycker faktiskt inte det var så länge sedan jag sade åt Leif-Runar att han skulle skriva ett inlägg om att hösten är här, och om tiden fortsätter att gå lika fort så står det väl inte på innan jag säger åt honom att skriva ett till inlägg. Men då lär hn väl slå ner mig och säga att han skrev ju ett inlägg förra året. Leif-Runar tycker nämligen att ett inlägg per år är alldeles lagom för en blogg.

Annars kan jag tala om att redaktionen jobbar för fullt på ett nytt nummer av Sluskbladet, som förväntas komma ut i februari. Och så är även en ny film om Urgel Pannaka på väg. Den skulle egentligen ha varit klar islutet av 2009, men den blev tyvärr försenad, så att vi skulle hinna få klart årets julfilm i tid.

 

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera