Slaktar-Stig

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

Tanken slog mig plötsligt...

Skicka sidan Skriv ut PDF

...och det var inget löst slag, heller. Jag fick en rak höger rätt i nacken. Om det inte varit för Brunnsbergsblodet i mina ådror hade jag nog gått i däck. Jag vände mig genast om för att ge den fege uslingen en rejäl höger, men han ryggade tillbaka och lyckades undvika mitt slag. Då hoppade jag framåt och skallade Tanken mellan ögonen, så han vacklade bakåt.
Innan Tanken hunnit återhämta sig från skallningen såg jag till att han fick två raka högrar, tre vridna vänstrar och en rak upper-cut.

Tanken var dock tåligare än jag trodde. Efter denna behandling som i vanliga fall sänker de flesta blev han lite yr, men var snart på benen igen. Han sparkade mig i maken och gav mig samtidigt en vänstersving, så jag nästan tappade balansen för ett ögonblick. Då flinade jag av behag, för det var väldigt länge sedan jag varit med om ett riktigt slagsmål.
Innan Tanken hunnit utföra sitt nästa anfall tog jag ett steg framåt, så det bara blev några millimeters mellanrum mellan oss. Det fick Tanken att rygga tillbaka, precis som de flesta gör när man inkräktar på deras privata sfär. Jag bestämde mig då för att vara bussig, och hjälpa tanken att rygga tillbaka lite fortare. Och snabbaste sättet att få någon att färdas baklänges är ju såklart att ge denna en rejäl höger.

Efter att tanken, med min hjälp, hoppat en meter bakåt följde jag efter och sopade på honom en rak vänster och en höger vriden i 45 grader. Plötsligt var tanken borta igen, och jag kunde ägna mig ett det jag höll på med innan jag så fegt blev slagen i nacken.

 

Kommentarer  

 
0 #4 Mamma 2017-06-04 11:43
Hahaha du har en underbar humor :lol: och kul att Brunnsbergs blodet kommer till användning :D
Citera
 
 
0 #3 instagram followers 2015-02-09 05:55
Thanks a bunch for sharing this with all folks you really realize what you are talking approximately!

Bookmarked. Please also talk over with my website =). We may
have a hyperlink trade arrangement between us
Citera
 
 
0 #2 Nell 2014-12-22 21:50
I am not sure the place you are getting your info, however great topic.

I needs to spend some time learning much more or figuring out more.
Thank you for magnificent info I was on the lookout for this
information for my mission.
Citera
 
 
0 #1 Pilledillcill 2011-03-19 13:54
Jag har oxå Brunnsbergsblod . Jag är inte säker på att det är så positivt :lol:
Citera
 

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera