Slaktar-Stig

 • Öka teckenstorlek
 • Standard teckenstorlek
 • Minska teckenstorlek
Admin talar ut

April, april!

Skicka sidan Skriv ut PDF

Ja, det var kanske ingen som kunde undgå vårt aprilskämt i går. Aprilskämtet var ju att vi inte hade något aprilskämt. Nu skulle ha sett min fars min när han gick in på hemsidan och förväntade sig ett smaskigt aprilskämt, men hittade inget. Obetalbart!

Så jag hoppas att ni, kära läsare, uppskattade årets aprilskämt. ;)

 

Nu är Urgel tillbaka...

Skicka sidan Skriv ut PDF

Jag vaknade i morse med en blond peruk på mig, och innan jag visste ordet av så hoppade Leif-Runar in genom fönstret och gav mig ett kok stryk. När jag sedan vaknade efter misshandeln förstod jag att det var dags att lägga ut Urgel Pannkakas nya film. Här har ni den:

Ladda ner

Se på Youtube

 

Snart är våren här...

Skicka sidan Skriv ut PDF

Eller kanske inte riktigt. Men det är bara 2-3 månader kvar nu, tills snön börjar smälta, fåglarna börjar kvittra och det blir för varmt för att gå ute i vinterkläder, men för kallt för att gå ute i sommarkläder. Om ni undrar varför jag sitter och svamlar om åren trots att den är så långt borta beror det på att vi nästan har fått varmgrader hemma hos mig. I förrgår började temperaturen stiga, och nu är det bara omkring -3 grader ute. Annars har vi haft mellan -20 till -30 ända sedan i julas.

Jag tycker faktiskt inte det var så länge sedan jag sade åt Leif-Runar att han skulle skriva ett inlägg om att hösten är här, och om tiden fortsätter att gå lika fort så står det väl inte på innan jag säger åt honom att skriva ett till inlägg. Men då lär hn väl slå ner mig och säga att han skrev ju ett inlägg förra året. Leif-Runar tycker nämligen att ett inlägg per år är alldeles lagom för en blogg.

Annars kan jag tala om att redaktionen jobbar för fullt på ett nytt nummer av Sluskbladet, som förväntas komma ut i februari. Och så är även en ny film om Urgel Pannaka på väg. Den skulle egentligen ha varit klar islutet av 2009, men den blev tyvärr försenad, så att vi skulle hinna få klart årets julfilm i tid.

 

Ny film, vad i hel...

Skicka sidan Skriv ut PDF

Nu börjar vi väl närma oss jordens undergång, när det kommer ut två nya filmer samma månad. Men den senaste är något av ett hafsverk, så vi kanske slipper undergången. Filmens manus var från början tänkt att användas till serien "Takmatta" i Sluskbladet.

Ladda ner, wmv-format

Se filmen på Youtube

Om ni är intresserade kan ni här se hur filmen skulle ha sett ut om den publicerats i Sluskbladet istället.

 

Ny design

Skicka sidan Skriv ut PDF

Uppmärksamma besökare har nog märkt att sidans utseende har förändrats under de senaste dagarna. Detta beror på att sidans administratör, det vill säga jag, har snickrat ihop en ny layout för denna korkade sida. Det har jag gjort för att fira Slaktar-Stigs hemsidas femårsjubileum.
Det var någon gång runt midsommaren 2004 som den första versionen av hemsidan såg dagens ljus, och sedan dess har vissa delar av sidan förändrats, medan vissa aldrig har skilt sig så mycket från ursprungsversionen.

Så här såg den första versionen ut 2004: (lägg märke till att sidans logotyp är gjort i "Paint")

Sommaren 2006 fick sidan en ny design, den som har använts fram tills nu:

Och, om jag har gjort allting rätt, så borde den nuvarande sidan se ut som så häringa:

Allting är inte tip-top ännu, så jag kommer att finjustera sidan allt eftersom. Om ni ser någon del av sidan som inte fungerar som den ska, eller om ni saknar någon avdelning, så är ni varmt välkomna att tala om detta. Antingen genom att ni skickar ett mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den elle om ni skriver i gästboken. Om ni inte tycker något av dessa alternativ är bra kan ni ju alltid skriva ner kritiken på en lapp, knyta fast den i en sten och slänga in genom mitt fönster.

 

En ny film

Skicka sidan Skriv ut PDF

Ja, då har jag äntligen fått tummen ur och lagt ut en ny film på denna skräpsid... eh, jag menar trevliga sida. Och som om det inte vore nog har jag fått för mig att skriva om den i bloggen. Vart är världen på väg egentligen? Här har ni länkar:
Kapten Bert del 4, WMV-format
eller
Kapten Bert del 4, Youtube

Youtube-filmen har högre kvalité. Eller åtminstone ljud- och bildmässigt. I övrigt är det samma på båda länkarna.
Uppmärksamma tittare märker att det finns lite animerade sekvenser i denna film. Jag håller på att experimentera lite, och om det går bra kommer det nog att bli mer sådant i kommande filmer. Nästa film? ja, den som lever får se, men jag ska försöka få klart nästa film om Per Djurman. Den har legat på is sedan 2007, så det vore väl på tiden om jag gjorde klart den snart.

 

Ett inlägg

Skicka sidan Skriv ut PDF

Ja, det har ju varit lite dålig aktivitet här på sistone. Det beror inte på att vi har svårt för att komma på något att skriva, utan det är mest på grund av lathet som bloggen försummas. Men för att kompensera för detta kan jag tala om att vi jobbar för fullt, eller rättare sagt, lite då och då, med att ta fram en ny design för sidan. Den beräknas vara klar till midsommar, så sidan fyller fem år.

En annan nyhet är att en ny film kommer bli klar snart. Om allt gå som det ska borde den vara klar någon gån denna vecka. Men det finns ju inga garantier. ;)

 

April, april

Skicka sidan Skriv ut PDF

Ja, det är ju obligatoriskt med aprilskämt i dessa dagar. Sär här har ni Slaktar-Stig.Se's aprilskämt:

Urgel Pannkaka tar över
Från och med i dag kommer den här sidan att enbart handla om Urgel Pannkaka. Alla filmer som handlar om andra karaktärer kommer att tas bort, Sluskbladet kommer att göras om till Pannkaksbladet och alla användarkonton på denna blogg, utom Urgels konto, kommer att rederas. Den som inte går på det här aprilskämtet kommer att få besök av Leif-Runar...

 

Här kommer jag

Skicka sidan Skriv ut PDF

Folk har klagat över att jag inte skriver någonting på den här bloggen, så efter att ha vridit nacken av dessa individer bestämde jag mig för att skriva ett inlägg. Nu har jag gjort det. Adjö!

 

Per Djurman slår till igen!

Skicka sidan Skriv ut PDF

Nu tror jag bestämt att trädhataren Per Djurman har varit framme igen.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4429671.ab
Först hör man inte av honom på väldigt länge, sedan kommer han helt plötsligt och ställer till med rubriker i tidningarna. Vilken jävla typ!

 
 • «
 •  Första 
 •  Föregående 
 •  1 
 •  2 
 •  Nästa 
 •  Sista 
 • »


Sida 1 av 2