Slaktar-Stig

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Urgel Pannkakas memoarer

Nej nu jävlar...!

Skicka sidan Skriv ut PDF

Uy är ju för fan helt dum i huvudet! Här har jag slitit hela hösten med att få färdigt min nya film, sedan kommer Uy och säger att filmen måste försenas till 2010 för att den inte ska komma för nära inpå julfilmen. Okej, säger jag då. Men då ska vi ge ut filmen i början av 2010.
Men när det nya året väl har börjat bryter Uy sitt löfte, och ger inte ut filmen i alla fall. När jag frågar honom varför han inte har gett ut filmen svarar han bara: "Oj, det hade jag glömt bort! Jag ska se om jag kommer ihåg att lägga ut den i morgon". Och så har det hållit på i flera veckor nu.

Jag tror jag ska klä ut Uy till mig när han sover, sedan ska jag tala om för Leif-Runar att jazz är skitmusik. Då kommer Leif-Runar att tro att Uy är jag, och ge honom massor av stryk. Mwohahahaha!

 

Snart är vintern här...

Skicka sidan Skriv ut PDF

För ett tag sedan skrev Leif-Runar om hur man kunde komma på bättre humör när det blev kallare. Tyvärr så handlade de flesta av Leif-Runars tips om att ge mig stryk. Därför tänkte jag tala om nu hur man kan komma på bättre humör om man inte heter Leif-Runar och består till 94% av muskler.

Se på film
Javisst, när höstmärkret och vinterkylan smyger sig över oss kan man ju hyra en film, grädda några ugnspannkakor och lägga sig i favoritsoffan för att njuta av en mysig film och pannkakor med pannkakssylt till. Mums!

Dricka brännvin
Det tror jag Leif-Runar också hade med på sin lista, men det är så trevligt att till och med veklingar som oss kan ha nöje av fyllans töcken. Se bara till att det är brännvin du dricker, så du inte gör som jag och råkar dricka lacknafta istället. Det var ignen vidare trevlig upplevelse.

Ställ till med dumheter
Det är alltid roligt att jävlas med intet ont anande individer, och speciellt om man har retat sig på dessa under en längre tid. Till exempel så kan man hälla laxermedel i kaffeautomaten på arbetsplatsen, hälla grus i bensintanken på bilarna, eller varför inte bjuda in Hells Angels till grannens 50-årskalas.

Skriva korkade blogginlägg
Att skriva helidiotiska inlägg på en blogg är något jag också brukar roa mig med. Undrar om någon kommer att läsa detta, eller om de raskt klickar sig vidare till en annan sida?

 

Min bottenlista - Urgel Pannkaka

Skicka sidan Skriv ut PDF


Tidigare skrev Lars Deskjet en lista över vilka saker han gillar mest. därför tänkte jag skriva en lista över de saker jag ogillar mest.

1 - Uy
Ja, det jäveln skulle jag vilja tvåla till en vacker dag. Han finns alltid där för att göra livet surt för mig, den jäveln.

2 - Leif-Runar
Sadisten och våldsbrukaren Leif-Runar har alltid funnit det roligt att misshandla mig. Om jag kunde skulle jag försvara mig, men han är 15 gånger starkare än mig, så därför får jag alltid finna mig i att få nacken vriden tre varv varje dag.

3 - Kronofogden
En gång varje vecka kommer kronofogden och hämtar allt av värde i min lägenhet, vare sig jag har obetalda räkningar eller ej. Fast vid närmare eftertanke kanske det bara är Uy och Leif-Runar utklädda till kronofogdar.

4 - Den här bloggen
Egentligen ville jag inte skriva för den här jävla bloggen, men Uy och Leif-Runar hotade mig med stryk om jag inte gick med på det.

5 - Jobb
Jag skulle egentligen inte vilja jobba, men jag måste göra det, för att jag ska kunna köpa en massa dyra saker som kronofogden kan hämta (se punkt nummer tre). Har jag inga saker som kronofogden kan hämta så ger han mig ett kok stryk. Därför måste jag jobba, för annars slutar det med att jag åker på stryk.

När jag tänker efter så är Uy, Leif-Runar och hot om stryk inblandade i varje punkt på min lista. De jävlarna!

 

Den där jäkla Uy

Skicka sidan Skriv ut PDF

Jag säger då det! Uy är en idiot, så är det bara. Han startar en blogg och lovar att en massa personer ska skriva här, men sedan händer ingenting. Ett kok stryk skulle han ha! Tyvärr är han starkare än mig, och dessutom har han Leif-Runar på sin sida, så jag kan omöjligt ge honom stryk. Om jag skulle få för mig att ens peta på honom får jag först stryk utav av Leif-Runar, sedan får jag ett kok stryk av Uy, och när han är klar kommer Leif-Runar och ger mig en omgång till.
Men en dag ska jag hitta en person som är starkare än både Uy och Leif-Runar, som kan ge dem så mycket smisk att de gråter och ber mig om förlåtelse. Tyvärr är detta ännu bara en önskedröm, men jag hoppas att drömmen en dag kan bli verklighet.

Nu har jag då åtminståne skrivit ETT inlägg på den här bloggen. Om det blir några fler inlägg från mig kan jag inte lova, för jag misstänker att jag måste gå i ide och gömma mig när Uy och Leif-Runar läser vad jag har skrivit.
Ha en riktigt strykfri dag, Med vänliga hälsningar Urgel Pannkaka.