Slaktar-Stig

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Tomatbloggen

Här brukar jag handla!

Skicka sidan Skriv ut PDFDet är en jäkla bra affär, ska ni veta! Bilden är lånad från Tjuvtittat.se, en väldigt trevlig sida.

 

Tomatbestyr

Skicka sidan Skriv ut PDF

I går var jag ner på Ica för att handla bananer. Men då insåg jag att ag hellre köper tomater, så jag gick in på Domus istället. Varför jag gick till en annan butik vet jag inte. Det kanske berodde på att jag var full. Hur som helst, när jag kom in på Domus fick jag se att det var extrapris på tomater, och det gjorde mig väldigt glad. Jag tog och fyllde en hel kundvagn med tomater och sprang glatt iväg till kassan.
Men just när jag skulle svänga in bakom en hulla råkade jag köra på n man med kiundvagnen. Mannen ramlade rätt upp i vagnen och mosade varenda tomat. Men snabbtänkt som jag var så slog jag ner mannen innan han hunnit se mitt ansikte. Sedan gömde jag vagnen med de mosade tomaterna och den medvetslöse mannen och skyndade mig tillbaka till grönsaksavdelningen och fyllde upp en ny vagn med tomater. Därefter var det bara att gå till kassan och betala för tomaterna jag hade plockat i vagnen.
När jag kom hem fick jag skäll av min fru för att jag köpt tomater istället för bananer. Hon hade nämligen tänkt göra något som heter "banana split" av bananeran. Men jag sade åt henne att "tomato split" är säkert minst lika gott. När personalen hittar vagnen med de sönderslagna tomaterna lär de förstå att jag haft något med det att göra, så för säkerhets skull ska jag låta bli att handla på Domus ett tag. Kanske hela nästa vecka.

 

Min topplista - Lars deskjet

Skicka sidan Skriv ut PDF

Jag tänkte skriva en topplista över de saker som jag tycker om mest.

1. Tomater
Självklart så är tomater det jag tycker mest om. Det var kanske lite förutsägbart, men men jag kan inte tänja sanningen bara för att överraska läsarna.

2. Brännvin
Kanske också lite förutsägbart, men brännvin är gott. Därför kom det på andra plats. Jag vill inte skryta, men jag måste få tala om att jag brukar göra riktigt gott brännvin i min egna apparat. Folk vallfärdar hem till mig för att få smaka min välkända brygd.

3. Stearinljus
Det hade ni väl inte väntat er, va? När jag var liten brukade jag köpa stearinljus för hela min veckopeng, och smälta ihop alla ljus i en stor hink.

4. Ingenting

5. Silvertejp
Jag tycker att silvertejpen är jättebra. Den är bred, stark och så säljs den i stora rullar som räcker länge. Perfekt om man ska binda fast någon vid en stol.