Slaktar-Stig

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Leif-Runars nackvridande blogg

Tanken slog mig plötsligt...

Skicka sidan Skriv ut PDF

...och det var inget löst slag, heller. Jag fick en rak höger rätt i nacken. Om det inte varit för Brunnsbergsblodet i mina ådror hade jag nog gått i däck. Jag vände mig genast om för att ge den fege uslingen en rejäl höger, men han ryggade tillbaka och lyckades undvika mitt slag. Då hoppade jag framåt och skallade Tanken mellan ögonen, så han vacklade bakåt.
Innan Tanken hunnit återhämta sig från skallningen såg jag till att han fick två raka högrar, tre vridna vänstrar och en rak upper-cut.

Tanken var dock tåligare än jag trodde. Efter denna behandling som i vanliga fall sänker de flesta blev han lite yr, men var snart på benen igen. Han sparkade mig i maken och gav mig samtidigt en vänstersving, så jag nästan tappade balansen för ett ögonblick. Då flinade jag av behag, för det var väldigt länge sedan jag varit med om ett riktigt slagsmål.
Innan Tanken hunnit utföra sitt nästa anfall tog jag ett steg framåt, så det bara blev några millimeters mellanrum mellan oss. Det fick Tanken att rygga tillbaka, precis som de flesta gör när man inkräktar på deras privata sfär. Jag bestämde mig då för att vara bussig, och hjälpa tanken att rygga tillbaka lite fortare. Och snabbaste sättet att få någon att färdas baklänges är ju såklart att ge denna en rejäl höger.

Efter att tanken, med min hjälp, hoppat en meter bakåt följde jag efter och sopade på honom en rak vänster och en höger vriden i 45 grader. Plötsligt var tanken borta igen, och jag kunde ägna mig ett det jag höll på med innan jag så fegt blev slagen i nacken.

 

Snart är hösten här

Skicka sidan Skriv ut PDF

När hösten kommer brukar jag ibland känna mig lite nere, och det är det säkert fler än jag som gör. Därför tänkte jag komma med lite tips inför hösten, på hur man kan komma på bättre humör när kölden nyper en i häcken.

En sak som alltid får mig på gott humör, oavsett årstid, är att vrida nacken av oliktänkande individer. Så det kan man ju alltid ta och göra när humöret sjunker i samma takt som temperaturen.
Om det inte skulle hjälpa kan man alltid kavla upp ärmarna och ge sig ut i samhället en lördagskväll. Då kan man gå till puben och börja mucka med berusade människor, vilket oftast brukar resultera i ett smaskigt slagsmål. sedan är det bara att svinga sina lurviga, som man brukar säga, fast i andra sammanhang.

Skulle du ändå inte bli på gott humör efter slagsmålet kan du alltid gå in på puben efteråt och ta dig några rejäla groggar och en öl som efterrätt. När du är klar har personerna du slog ner utanför puben börjat vakna, så då kan du gå ut igen och fortsätta slagsmålet. Jag tycker att slagsmålen alltid är lite roligare med lite promille i blodomloppet.

Men om du är en liten klen jävel som inte kan vrida nacken av oliktänkande, slåss, eller supa, då har jag tyvärr inga råd. Du får ta och fråga veklingen Urgel pannkaka om så är fallet. På tal om Urgel Pannkaka, jag slog ner honom för en timme sedan, jag ska se om han har vaknat så jag kan slå ner honom en gång till. ha det bra, så hörs vi! Hälsningar, Leif-Runar.