Slaktar-Stig

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Blogg

Snart är hösten här

Skicka sidan Skriv ut PDF

När hösten kommer brukar jag ibland känna mig lite nere, och det är det säkert fler än jag som gör. Därför tänkte jag komma med lite tips inför hösten, på hur man kan komma på bättre humör när kölden nyper en i häcken.

En sak som alltid får mig på gott humör, oavsett årstid, är att vrida nacken av oliktänkande individer. Så det kan man ju alltid ta och göra när humöret sjunker i samma takt som temperaturen.
Om det inte skulle hjälpa kan man alltid kavla upp ärmarna och ge sig ut i samhället en lördagskväll. Då kan man gå till puben och börja mucka med berusade människor, vilket oftast brukar resultera i ett smaskigt slagsmål. sedan är det bara att svinga sina lurviga, som man brukar säga, fast i andra sammanhang.

Skulle du ändå inte bli på gott humör efter slagsmålet kan du alltid gå in på puben efteråt och ta dig några rejäla groggar och en öl som efterrätt. När du är klar har personerna du slog ner utanför puben börjat vakna, så då kan du gå ut igen och fortsätta slagsmålet. Jag tycker att slagsmålen alltid är lite roligare med lite promille i blodomloppet.

Men om du är en liten klen jävel som inte kan vrida nacken av oliktänkande, slåss, eller supa, då har jag tyvärr inga råd. Du får ta och fråga veklingen Urgel pannkaka om så är fallet. På tal om Urgel Pannkaka, jag slog ner honom för en timme sedan, jag ska se om han har vaknat så jag kan slå ner honom en gång till. ha det bra, så hörs vi! Hälsningar, Leif-Runar.

 

Ny design

Skicka sidan Skriv ut PDF

Uppmärksamma besökare har nog märkt att sidans utseende har förändrats under de senaste dagarna. Detta beror på att sidans administratör, det vill säga jag, har snickrat ihop en ny layout för denna korkade sida. Det har jag gjort för att fira Slaktar-Stigs hemsidas femårsjubileum.
Det var någon gång runt midsommaren 2004 som den första versionen av hemsidan såg dagens ljus, och sedan dess har vissa delar av sidan förändrats, medan vissa aldrig har skilt sig så mycket från ursprungsversionen.

Så här såg den första versionen ut 2004: (lägg märke till att sidans logotyp är gjort i "Paint")

Sommaren 2006 fick sidan en ny design, den som har använts fram tills nu:

Och, om jag har gjort allting rätt, så borde den nuvarande sidan se ut som så häringa:

Allting är inte tip-top ännu, så jag kommer att finjustera sidan allt eftersom. Om ni ser någon del av sidan som inte fungerar som den ska, eller om ni saknar någon avdelning, så är ni varmt välkomna att tala om detta. Antingen genom att ni skickar ett mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den elle om ni skriver i gästboken. Om ni inte tycker något av dessa alternativ är bra kan ni ju alltid skriva ner kritiken på en lapp, knyta fast den i en sten och slänga in genom mitt fönster.

 

En ny film

Skicka sidan Skriv ut PDF

Ja, då har jag äntligen fått tummen ur och lagt ut en ny film på denna skräpsid... eh, jag menar trevliga sida. Och som om det inte vore nog har jag fått för mig att skriva om den i bloggen. Vart är världen på väg egentligen? Här har ni länkar:
Kapten Bert del 4, WMV-format
eller
Kapten Bert del 4, Youtube

Youtube-filmen har högre kvalité. Eller åtminstone ljud- och bildmässigt. I övrigt är det samma på båda länkarna.
Uppmärksamma tittare märker att det finns lite animerade sekvenser i denna film. Jag håller på att experimentera lite, och om det går bra kommer det nog att bli mer sådant i kommande filmer. Nästa film? ja, den som lever får se, men jag ska försöka få klart nästa film om Per Djurman. Den har legat på is sedan 2007, så det vore väl på tiden om jag gjorde klart den snart.

 

Ett inlägg

Skicka sidan Skriv ut PDF

Ja, det har ju varit lite dålig aktivitet här på sistone. Det beror inte på att vi har svårt för att komma på något att skriva, utan det är mest på grund av lathet som bloggen försummas. Men för att kompensera för detta kan jag tala om att vi jobbar för fullt, eller rättare sagt, lite då och då, med att ta fram en ny design för sidan. Den beräknas vara klar till midsommar, så sidan fyller fem år.

En annan nyhet är att en ny film kommer bli klar snart. Om allt gå som det ska borde den vara klar någon gån denna vecka. Men det finns ju inga garantier. ;)

 

April, april

Skicka sidan Skriv ut PDF

Ja, det är ju obligatoriskt med aprilskämt i dessa dagar. Sär här har ni Slaktar-Stig.Se's aprilskämt:

Urgel Pannkaka tar över
Från och med i dag kommer den här sidan att enbart handla om Urgel Pannkaka. Alla filmer som handlar om andra karaktärer kommer att tas bort, Sluskbladet kommer att göras om till Pannkaksbladet och alla användarkonton på denna blogg, utom Urgels konto, kommer att rederas. Den som inte går på det här aprilskämtet kommer att få besök av Leif-Runar...

 

Min bottenlista - Urgel Pannkaka

Skicka sidan Skriv ut PDF


Tidigare skrev Lars Deskjet en lista över vilka saker han gillar mest. därför tänkte jag skriva en lista över de saker jag ogillar mest.

1 - Uy
Ja, det jäveln skulle jag vilja tvåla till en vacker dag. Han finns alltid där för att göra livet surt för mig, den jäveln.

2 - Leif-Runar
Sadisten och våldsbrukaren Leif-Runar har alltid funnit det roligt att misshandla mig. Om jag kunde skulle jag försvara mig, men han är 15 gånger starkare än mig, så därför får jag alltid finna mig i att få nacken vriden tre varv varje dag.

3 - Kronofogden
En gång varje vecka kommer kronofogden och hämtar allt av värde i min lägenhet, vare sig jag har obetalda räkningar eller ej. Fast vid närmare eftertanke kanske det bara är Uy och Leif-Runar utklädda till kronofogdar.

4 - Den här bloggen
Egentligen ville jag inte skriva för den här jävla bloggen, men Uy och Leif-Runar hotade mig med stryk om jag inte gick med på det.

5 - Jobb
Jag skulle egentligen inte vilja jobba, men jag måste göra det, för att jag ska kunna köpa en massa dyra saker som kronofogden kan hämta (se punkt nummer tre). Har jag inga saker som kronofogden kan hämta så ger han mig ett kok stryk. Därför måste jag jobba, för annars slutar det med att jag åker på stryk.

När jag tänker efter så är Uy, Leif-Runar och hot om stryk inblandade i varje punkt på min lista. De jävlarna!

 

Här kommer jag

Skicka sidan Skriv ut PDF

Folk har klagat över att jag inte skriver någonting på den här bloggen, så efter att ha vridit nacken av dessa individer bestämde jag mig för att skriva ett inlägg. Nu har jag gjort det. Adjö!

 

Per Djurman slår till igen!

Skicka sidan Skriv ut PDF

Nu tror jag bestämt att trädhataren Per Djurman har varit framme igen.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4429671.ab
Först hör man inte av honom på väldigt länge, sedan kommer han helt plötsligt och ställer till med rubriker i tidningarna. Vilken jävla typ!

 

Bloggvärde? Vad i hel...

Skicka sidan Skriv ut PDF

Jag var in på en sida här på nätet, där man kunde beräkna värdet på sin blogg. Jag skrev in adressen till den här bloggen på skoj, och tro på fan om den inte var värd en slant! Hela 2 771 kronor var den värd. Det konstiga är att jag har varken mutat eller hotat någon på den sidan, så jag vete fan hur det gick till.

 

Min topplista - Lars deskjet

Skicka sidan Skriv ut PDF

Jag tänkte skriva en topplista över de saker som jag tycker om mest.

1. Tomater
Självklart så är tomater det jag tycker mest om. Det var kanske lite förutsägbart, men men jag kan inte tänja sanningen bara för att överraska läsarna.

2. Brännvin
Kanske också lite förutsägbart, men brännvin är gott. Därför kom det på andra plats. Jag vill inte skryta, men jag måste få tala om att jag brukar göra riktigt gott brännvin i min egna apparat. Folk vallfärdar hem till mig för att få smaka min välkända brygd.

3. Stearinljus
Det hade ni väl inte väntat er, va? När jag var liten brukade jag köpa stearinljus för hela min veckopeng, och smälta ihop alla ljus i en stor hink.

4. Ingenting

5. Silvertejp
Jag tycker att silvertejpen är jättebra. Den är bred, stark och så säljs den i stora rullar som räcker länge. Perfekt om man ska binda fast någon vid en stol.

 


Sida 2 av 3