Slaktar-Stig

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Blogg

Den där jäkla Uy

Skicka sidan Skriv ut PDF

Jag säger då det! Uy är en idiot, så är det bara. Han startar en blogg och lovar att en massa personer ska skriva här, men sedan händer ingenting. Ett kok stryk skulle han ha! Tyvärr är han starkare än mig, och dessutom har han Leif-Runar på sin sida, så jag kan omöjligt ge honom stryk. Om jag skulle få för mig att ens peta på honom får jag först stryk utav av Leif-Runar, sedan får jag ett kok stryk av Uy, och när han är klar kommer Leif-Runar och ger mig en omgång till.
Men en dag ska jag hitta en person som är starkare än både Uy och Leif-Runar, som kan ge dem så mycket smisk att de gråter och ber mig om förlåtelse. Tyvärr är detta ännu bara en önskedröm, men jag hoppas att drömmen en dag kan bli verklighet.

Nu har jag då åtminståne skrivit ETT inlägg på den här bloggen. Om det blir några fler inlägg från mig kan jag inte lova, för jag misstänker att jag måste gå i ide och gömma mig när Uy och Leif-Runar läser vad jag har skrivit.
Ha en riktigt strykfri dag, Med vänliga hälsningar Urgel Pannkaka.

 

Då kör vi igång

Skicka sidan Skriv ut PDF

Ja, då ska vi prova att ha en blogg på den här sidan. Om det blir något vettigt av den här bloggen vet jag inte. Men eftersom jag har gett både Lars Deskjet och Urgel Pannkaka varsin användare på blloggen har jag svårt att tänka mig att det blir något vettigt.

 


Sida 3 av 3